• Aplicația Visit Sovata a fost lansată de Primăria orașului și de Centrul Național de Informare și Turism
  • Conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale
  • Aplicația dispune și de un calendar de evenimente care cuprinde informații despre concerte, spectacole și alte evenimente din Sovata

Aplicația Visit Sovata a fost lansată de Primăria orașului și de Centrul Național de Informare și Turism și conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale și care, pentru o mai bună explorare, grupează atracțiile turistice în subcategorii.

Primăria Orașului Sovata și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sovata au prezentat publicului aplicația Visit Sovata, care are drept scop promovarea atracțiilor turistice din Sovata.

Este vorba despre o aplicație pentru telefoane mobile, care să atragă atenția turiștilor asupra frumuseților naturale, patrimoniului construit și a diversității culturale care merită să fie descoperite și experimentate în oraș.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

„Aplicația Visit Sovata conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale și care, pentru o mai bună explorare, grupează atracțiile turistice în subcategorii. În afara descrierii atracțiilor turistice, puteți găsi fotografii și imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracții, o panoramă de 360 grade. Aplicația vă permite să contactați telefonic operatorul turistic al atracției sau să accesați pagina, de internet a acestuia. În categoria Trasee poate fi găsită și o hartă, care vă permite să explorați elementele unui anume traseu educațional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveți activat funcția Geolocație. Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteți găsi recomandări, aplicația prezintă și alte atracții care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic”, transmite Primăria Sovata, într-un comunicat.

Deoarece o plimbare în natură sau descoperirea atracțiilor poate stimula apetitul, aplicația le oferă utilizatorilor și informații privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora.

Aplicația dispune și de un calendar de evenimente care cuprinde informații despre concerte, spectacole și alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicației în calendarul personal de pe telefonul mobil.

Aplicația Visit Sovata în versiunile iOS și Android poate fi descărcată gratuit din AppStore și GooglePlay. Pentru utilizarea aplicației este necesară doar conexiunea la internet.