• Ludovic Orban a transmis că un mesaj turiștilor care doresc să meargă în stațiuni de Revelion
  • Premierul României: „Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”
  • Orban mai spune că nici parada de 1 Decembrie nu se va mai ține în acest an
  • Există destinații de Revelion unde poți merge fără să stai în carantină

Dacă în cele mai multe țări nici nu se pune problema să faci o vacanță de final de an, și nici la restaurant n-o să te duci există alternative. Sunt multe destinații unde poți merge, fără să stai în carantină. Câteva dintre aceste țări sunt: Dubai, Maldive, Republica Dominicană, dacă vrei să fugi de frig.

Poți merge și mai aproape, în Austria sau în Cehia. Dar, trebuie să ai un test negativ pentru coronavirus. În plus, fiecare țară schimbă periodic măsurile, La întoarcerea în România, s-ar putea să stai în carantină. Premierul, Ludovic Orban, a anunșat deja că cei care vin acasa de sărbători, din țări cu risc epidemiologic ridicat, vor sta în carantină, 14 zile.

Sunt 30 de țări cu risc epidemiologic ridicat, iar 14 dintre ele sunt din Uniunea Europeană. Prinre ele se numărăr Franța, Spania și Marea Britanie. Și Italia ar putea intra pe această listă, pentru că apar tot mai multe cazuri noi de coronavirurs de la o zi la alta. Cei de la INSP actualizează săptămânal lista cu țările pentru care se impune carantină.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT