• Orban: Joi, la şedinţa de guvern vom opera schimbarea prefectului
  • Berbeceanu a fost numit funcționar public în urmă cu două zile
  • Premierul afirmă că activitatea fostului șef al BCCO Alba este cunoscută.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Traian Berbeceanu este printre cei evaluați pentru a fi noul prefect al Capitalei, după ce a decis să îl schimbe pe Gheorghe Cojanu.

Întrebat, miercuri, într-o conferință de presă dacă Traian Berbeceanu va fi numit în funcția de prefect al Capitalei, Ludovic Orban a spus că este evaluat, după ce a decis schimbarea actualului prefect.

De luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia Comitetului. Astăzi (miercuri – n.r.) pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare și, da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidați”, a spus Orban.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Întrebat dacă este corectă numirea, Berbeceanu fiind funcționar public de doar două zile, Orban a spus că atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile legale nu sunt probleme, mai ales că activitatea fostului șef al BCCO Alba este cunoscută.