Orban: Am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Berbeceanu, evaluat pentru această funcție

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Traian Berbeceanu este printre cei evaluați pentru a fi noul prefect al Capitalei, după ce a decis să îl schimbe pe Gheorghe Cojanu.

Întrebat, miercuri, într-o conferință de presă dacă Traian Berbeceanu va fi numit în funcția de prefect al Capitalei, Ludovic Orban a spus că este evaluat, după ce a decis schimbarea actualului prefect.

De luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia Comitetului. Astăzi (miercuri – n.r.) pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare și, da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidați”, a spus Orban.

Întrebat dacă este corectă numirea, Berbeceanu fiind funcționar public de doar două zile, Orban a spus că atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile legale nu sunt probleme, mai ales că activitatea fostului șef al BCCO Alba este cunoscută.

Exit mobile version