• Barna spune că Gabriela Firea s-a panicat şi ştie că trebuie să îşi strângă lucrurile de la primărie.
  • Orban îl apără şi el şi îi acuză pe „haidamacii lui Firea şi Pandele” de proastă creştere.
  • A cui e vina? Nicuşor zice că firma de salubritate i-a stricat jocul, dar Sectorul 5 îl contrazice: „Ba el ne-a deranjat pe noi.”
  • Olguţa Vasilescu vrea să facă lumină cu o vorbă din popor: „Băieţaş, ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!”

Nicuşor Dan tot încearcă să joace şotronul în faţa primăriei, dar social-democraţii îi strică distracţia.

Părinţii săi, Dan Barna şi Ludovic Orban, îi iau apărarea şi spun că Firea şi Pandele îşi trimit „haidamacii” să îl atace pe candidatul lor, fiindcă ştiu că ar trebui să îşi adune „cutia cu poze de familie” şi să plece la reşedinţa PSD.

Până la urmă, a cui e vina?

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Dacă Nicuşor s-a simţit perturbat de maşinile de gunoi, firma de salubritate spune că e invers: conferinţa a stricat activitatea lor din acea zi.

Dar Olguţa Vasilescu le lămureşte pe toate, cu o vorbă din popor: „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, l-a avertizat ea pe candidat.

Sau mai degrabă, e vorba de răzbunare?

„Toate aceste gesturi, căratul dulapurilor pe stradă, îmbrânceli, adus maşini de gunoi, folosit poliţie pentru intimidare, toate acestea arată o panică. E mai mult decât o frică, e o panică, pentru că doamna Firea şi administraţia PSD înţelege că trebuie să îşi adune cutia cu poze de familie şi gumă de şters şi pixuri şi trebuie să plece acasă”, afirmă Dan Barna, președintele USR.

„Nişte nesimţiţi care-şi bat joc de Bucureşti, de patru ani de zile, au ajuns să considere Bucureştiul moşia lor, trotuarul, drumul, parcurile, grădinile. Nenoriciţii care-şi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele, nu-i permit candidatului nostru la primărie nici măcar să facă declaraţii în spaţiul public”, spune Ludovic Orban, Premierul României.

Într-o postare pe Facebook, Olguța Vasilescu scrie: „Băieţaş, e o vorba în popor: ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face! Mai ţii minte când stăteai atârnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gât şi nu îi lăsai pe deputaţii PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinţe de presă? Ai uitat? O să-ţi mai aminteşti din când în când… Şi o să simţi ce simţeau şi ăia pe care îi atacai cu haita ta…”

„Acţiunea aflată în desfăşurare a fost întreruptă de un grup de cetăţeni, care au organizat o adunare spontană în zona în care acţionau utilajele de salubrizare. Această acţiune a perturbat operaţiunea de salubrizare şi a creat ambuteiaje în trafic între orele 9:00 şi 11:00”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sectorului 5.