Trebuie să se ajungă la o formă de echilibru care să satisfacă părinţii care sunt îngrijoraţi că ar putea fi folosită educaţia sexuală în şcoli într-un sens nepotrivit pentru copiii lor şi cei care susţin că este nevoie de educaţie sexuală în şcoli, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Este vorba despre un subiect care ţine de conştiinţă şi este greu să luăm o decizie la nivelul coaliţiei să susţinem un punct de vedere unitar. E adevărat, am discutat acest subiect. S-au exprimat puncte de vedere, păreri, dar încă nu s-a luat o decizie în coaliţie. Este vorba de o anumită dificultate de a putea impune o anumită decizie a coaliţiei către toţi parlamentarii din coaliţie”, afirmă Ludovic Orban.

El spune că este nevoie de o formulă de echilibru.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Din punctul meu de vedere trebuie să se ajungă la o formă de echilibru care să satisfacă părinţii care sunt îngrijoraţi că ar putea fi folosită educaţia în şcoli într-un sens nepotrivit pentru copiii lor şi cei care susţin, pe bună dreptate,că este nevoie de educaţie sexuală în şcoli”, conchide Orban.