• Cine a decis să folosească resurse publice trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, despre documentul prezentat de Aleph News și care are antetul Guvernului.
  • Documentul conţine strategia de comunicare a premierului Florin Cîţu în lupta pentru șefia PNL.

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici, în campania internă împotriva preşedintelui Partidului Naţional Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat, marţi, în judeţul Prahova, despre documentul prezentat de Aleph News, din care reiese că premierul Cîţu implică miniştrii în campania internă din PNL.

Întrebat, de asemenea, despre o întâlnire care ar avea loc la această oră între premier şi primarii din Iaşi, preşedintele PNL a declarat că nu e nimic rău dacă au loc întâlniri la nivelul Guvernului cu primarii din România sau cu primari ai PNL, însă şi-ar fi dorit ca aceste întâlniri să fi fost organizate şi înainte de anunţarea candidaturii la funcţia de preşedinte PNL de către Florin Cîţu.

„Interesul pentru susţinerea administraţiilor locale de la nivel guvernamental trebuie să fie un interes constant, o conduită politică care să caracterizeze în orice moment orice premier şi orice ministru al PNL”, a spus Orban.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Documentul care poartă antetul Guvernului dezvăluie strategia de comunicare a lui Florin Cîţu în lupta cu Ludovic Orban. Documentul conţine strategia de comunicare pentru mass-media, social media şi mesajul pe care trebuie să-l transmită echipa lui Florin Cîţu.

În document, echipa lui Cîţu este sfătuită să nu aleagă aceeaşi cale de comunicare şi promovare pe care o foloseşte Ludovic Orban. Echipa este sfătuită să transmită ideea că Florin Cîţu este o „echipă câştigătoare”. În plus, se cer ponturi despre „tabăra Orban” pentru ca acestea să fie transmise în presă.

Documentul mai dezvăluie şi publicaţiile sau posturile cu care „Ludovic Orban are contracte şi înţelegeri”.

În ceea ce priveşte direcţia „Comunicare mass-media”, liderii din echipa premierului Florin Cîţu sunt sfătuiţi ca apariţiile lor în mass-media să fie mai dese: „Liderii trebuie să iasă mai mult la TV, pentru a comunica, inclusiv miniştrii PNL care îl susţin pe premier”.