Premierul Ludovic Orban spune că Nelu Tătaru şi Costel Alexe nu au încălcat regulile când au stat într-un balon de plastic de tip iglu de pe o terasă din Iaşi: „Nu era în vigoare restricţia”.

Nu era în vigoare restricţia”, spune Ludovic Orban.

Potrivit unor fotografii apărute în publicaţia 7iași, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi fostul ministru al Mediului Costel Alexe, au stat într-un balon de plastic de pe o terasă, fără a purta măşti de protecţie.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Nu, nu sunt <răspândaci> adolescenţi şi tineri – cum le zice Orban, nu sunt nici ţărani agricultori din pieţe – <Zone Zoster>, nu sunt nici elevi cu prezenţa fizică la şcoală, nu sunt nici <petrecăreţi> dupaă ora 23,00, sunt chiar distinsii membri ai guvernului – ministrul nesănătăţii Neluţu Tataru şi <fratele> său de la PNL Iaşi – Costică Alexa – cel căruia îi mirosea poluarea de la Bucureşti dar pentru care nu a luat nicio măsură, ca ministru al mediului. Unul lângă altul, fără mască, fără distanţă, lejer, liniştit, la o relaxare mică”, a comentat prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara că adolescenţii nu se infectează la şcoală, ci când nu sunt supravegheaţi de părinţi şi profesori. „Adolescenţii sunt răspândaci de virus”, a mai spus şeful Guvernului.