• Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se gândește la remanierea guvernametală
  • Informații conform cărora Marcel Vela sau Monica Anisie ar urma să fie demiși au apărut recent în spațiul public
  • Orban a analizat activitatea miniștrilor din cabinetul său, precizând că „Nu există om fără greșeală”

Ludovic Orban a dezmințit unele informații apărute în spațiul public, declarând că nu se gândește la remanierea guvernamentală, fiind mulțumit de activitatea miniștrilor din cabinetul său.

„Nu există nici cea mai mică discuție în momentul de față despre remaniere guvernamentală. Toți miniștrii Guvernului pe care îl conduc sunt implicați la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succes împotriva epidemiei și pentru a lua toate măsurile care se impun pentru a apăra sănătatea și viața oamenilor și pentru a repune în mișcare economia românească, pentru a asigura o reluare a activității economice și o relansare economică cât mai rapidă”, este mesajul premierului.

Totuși, Ludovic Orban a declarat că nu există om fără greșeală, făcând referire la gestionarea crizei de către oamenii din Guvern.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

„Sigur că mai greșim, important e să recunoaștem atunci când greșim, să corectăm eventualele greșeli. Să le corectăm cât mai repede. De exemplu, a fost situația aglomerării de la Cluj, cu plecarea muncitorilor în Germania. Puțină lume a arătat ce s-a întamplat a doua zi”, a explica Orban.

Surse liberale au spus, vineri, pentru Mediafax, că premierul se pregătește de remanierea a trei miniștri: Marcel Vela, Monica Anisie și Ion Ștefan.