• Klaus Iohannis a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la sesizarea PSD
  • Sancțiunea a venit în urma declarațiilor președintelui țării, care i-a acuzat pe social-democrați că, în complicitate cu guvernul maghiar, „au vrut să dea Ardealul ungurilor”
  • Ludovic Orban i-a luat apărarea lui Klaus Iohannis, spunând că decizia de azi a CNCD este una politică.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit 5.000 de lei amendă, pentru afirmaţiile referitoare la maghiari.

Amenda vine după ce PSD a sesizat CNCD cu privire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, în care acuză social-democraţii că, în complicitate cu Viktor Orban, au „vrut să dea Ardealul ungurilor”.

Ludovic Orban a suținut azi, într-o declarație de presă, că decizia CNCD împotriva lui Klaus Iohannis este una pur politică, adăugând că PSD nu apără interesul României.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Am rămas stupefiat de decizia de azi a Consiliului National pentru Dezbaterea Discriminarii. O majoritate PSD-UDMR a luat o decizie care n-are legatură cu legea. Președintele României e victima unei decizii pur politice care arată clar că toate instituțiile care sunt cotropite de PSD iau decizii împotriva Constiuției și împotriva legii. Președintele a fost sancționat pentru că a actionat în spiritul Constituției. Toate aceste acțiuni ale PSD au aratat că PSD nu apară interesul României. Condamn energic acest comportament neconstituțional și ilegal. Au călcat în picioare legea și au transformat o institutie a statului român într-o instituție aflată la cheremul PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Iohannis, amendat pentru afirmațiile despre maghiari, iar Băsescu pentru reacția sa despre romi. Cine a scăpat

Klaus Iohannis a primit o amendă 5.000 de lei de la CNCD, pentru afirmaţiile referitoare la maghiari Iohannis a acuzat PSD că „vrea să dea Ardealul ungurilor” Și Băsescu s-a ales cu o amendă de 6.000 de lei pentru declaraţiile sale despre romi Orban şi Dragnea au scăpat neamendați Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, val […]

Read more

Declarația de presă a avut loc după ce azi Parlamentul României a modificat Hotărârea de Guvern privind starea de alertă. Cu majoritatea PSD, a fost adoptat un amendament prin care spitalele vor trece în subortidea autorităților locale, de la Ministrul Sănătății.

Mai mult, masca de protecție a devenit obligatorie, iar Guvernul a primit sarcina de a distribui astfel de materiale de protecție gratuit, către persoanele defavorizate. O altă modificare adusă azi în plen, la solicitarea liberalilor, a fost redeschiderea a trei puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, în contextul aglomerației din ultimele zile.