• Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a ironizat vineri Florin Cîţu, contracandidatul său la preşedinţia partidului.
  • „Eu nu am spus niciodată în campanie că voi asigura o campanie de opt ani… Cred că s-a greşit unitatea de măsură”, a spus el.
  • Orban a lansat şi un apel: „Vă rog, salvaţi PNL!”.

„Lumea ne va judeca în 2024 după cum guvernăm. Dacă avem capacitatea să ne atingem obiectivele promise românilor putem merge cu fruntea sus şi avem speranţa că putem câştiga alegerile. Eu nu am spus niciodată în campanie că voi asigura o campanie de opt ani… Sigur, cred că s-a greşit unitatea de măsură în discurs. Era vorba de opt luni, nu de opt ani. Nu am această aroganţă. Nu am spus în campanie că am tranşat congresul în cadrul unei moţiuni de cenzură în care în spatele tău era cel care te apăra”, a spus Ludovic Orban în faţa liberalilor prahoveni.

El spune că de peste 30 de ani „trudeşte” în mişcarea liberală.

„M-am luptat să promovez ideile liberale, să-i coving pe oameni că liberalismul e soluţia pentru dezvoltarea României. În ultimii patru ani vă spun câte zile de concediu am avut. În primul an de mandat am avut o zi şi jumătate, în al doilea an trei zile şi jumătate, în al treilea an am avut două zile şi jumătate şi în ultimul an de mandat nu am avut nicio zi de concediu. Nu vreau să vă spun numărul de duminici petrecute la muncă pentru binele public şi pentru PNL şi cam care e ora de trezire şi care e ora de culcare. În perioada guvernării nici nu ştiu dacă am avut o medie de trei ore şi jumătate pe noapte dormite”, a adăugat Orban.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Liderul PNL le-a transmis celor prezenţi un mesaj: „Congresul din 25 septembrie nu e un congres oarecare. Vă rog, salvaţi Partidul Naţional Liberal”.