Orban îl compară pe Cîțu cu Băsescu, atunci când vine vorba de tăieri ale pensiilor și salariilor

Sursa Foto: Hepta
  • Există o profundă nemulțumire față de PNL.
  • Congresul PNL are loc pe 25 septembrie.
  • la președinția formațiunii și-au depus candidatura Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Există o profundă nemulțumire față de PNL, în special față de prim-ministrul Cîțu, al cărui nivel de respingere este comparabil cu cel al lui Băsescu, după ce a anunțat tăieri de pensii și salarii, afirmă Ludovic Orban. Liberalul a ironizat echipa prim-ministrului pentru comentariile pe care le-a primit pe Facebook.

„În primele șase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la președinția partidului, pur şi simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situație dificilă, există o nemulțumire profundă, în special față de persoana premierului – un grad de respingere uriaș de aproape 64%. E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor şi salariilor. Este, pur și simplu, un val împotriva noastră”, spune Ludovic Orban, în timpul prezentării moțiunii sale în fața membrilor PNL Caraș Severin.

Orban i-a ironizat pe susținătorii lui Florin Cîţu

„Dacă deschideţi contul de Facebook şi postaţi ceva sau vă uitaţi pe comentariile, în special ale echipei câştigătoare…. Numai că vă previn să luaţi calmante să nu vă îmbolnăviţi. Suntem într-o situaţie foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului şi preşedintelui PNL. (…) Astăzi, din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l ţină în viaţă pe Cîţu, au făcut înţelegere cu PSD şi blochează moţiunea de cenzură, încălcând grav Constituţia”, le-a spus Orban liberalilor prezenţi.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar la președinția formațiunii și-au depus candidatura Ludovic Orban şi Florin Cîţu.