• Ludovic Orban a semnat o nouă foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franţa, cu o structură actualizată, ambiţioasă
  • E un document care stabilește cum va decurge colaborarea dintre România și Franța, în următorii patru ani

Update. Orban: „Am semnat o nouă foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franţa, cu o structură actualizată, ambiţioasă“

Este o vizită extrem de importantă într-un an simbolic în care aniversăm 140 de ani de relaţii diplomatice. Ţările noastre sunt legate printr-un Parteneriat strategic, iar dorinţa comună este de a da un caracter şi mai strategic acestui parteneriat, de aceea am semnat o nouă foaie de parcurs cu o structură actualizată, ambiţioasă, care are ca scop să strângă şi mai mult relaţiile dintre Franţa şi România, atât în plan bilateral, cât şi la nivel european şi internaţional“, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban e într-o vizită în Franța, unde va semna, împreună cu premierul Jean Castex, foaia de parcurs privind parteneriatul strategic între cele două țări.

E un document care stabilește cum va decurge colaborarea dintre România și Franța, în următorii patru ani. Orban a fost primit cu onoruri militare la Hôtel National des Invalides.

Orban a semnat și un editorial în publicația franceză Les Echos, în care sa spus: „România susține crearea unei Europe a sănătății și credem că recuperarea trebuie făcută sub semnul coeziunii, astfel încât nicio țară să nu se simtă lăsată în afară. Avem în față un buget istoric care trebuie utilizat în deplină transparență“.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT