• Ludovic Orban a anunțat după ce a pierdut lupta pentru președinția PNL că luni își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.
  • Spune că între el și președintele României, Klaus Iohannis, nu mai există de azi niciun parteneriat.

Ludovic Orban a anunțat, de pe scena Congresului PNL, că luni noul președinte al partidului va avea pe masa sa demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

„Mulțumec celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condițiile în care s-a desfășurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte PNL. De-a lungul carierei mele de 31 de ani apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică un ideal al politicilor ideale. Voi rămâne consecvent. Îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică petru apărarea democrației, valorilor liberale și voi continua să acționez așa cum am făcut și până acum. Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni, la prima oră, pe masa președintelui ales, Florin Cîțu”, a spus Ludovic Orban.

El a ținut să precizeze și că parteneriatul cu Klaus Iohannis nu mai există.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

„Vreau să vă mai spun un lucru – din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu va mai fi niciun parteneriat”, a mai spus Ludovic Orban.

Florin Cîțu a obținut 60,2% din voturi, iar Ludovic Orban a fost votat de 39,7% dintre delegați. 72 de voturi au fost anulate.