• Orban a afirmat că cele întâmplate la Congres „l-au marcat profund”.
  • Duminică seară, Orban a precizat că echipa din fruntea PNL deja nu mai reprezintă PNL și că „aceasta nu mai are nicio treabă cu spiritul liberal”.
  • Ce s-a petrecut la Congresul PNL reprezintă un „coșmar” pentru fostul președinte PNL.

Fostul lider al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că cele întâmplate la Congres „l-au marcat profund” și se gândește dacă își mai are rostul „în această gașcă”. O gașcă „care a călcat în picioare lucruri fundamentale care țin de democrație”, este de părere liberalul.

„Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcție politică care să continue trecutul PNL”, a precizat el.

Duminică seară, Ludovic Orban a precizat, într-o intervenție la Realitatea Plus, faptul că echipa din fruntea PNL deja nu mai reprezintă PNL și că aceasta nu mai are nicio treabă cu spiritul liberal.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Ce s-a întâmplat la Congres pe mine m-a marcat profund şi m-a făcut pentru prima oară să-mi pun întrebarea dacă mai am ce să caut în această gașcă care a călcat în picioare lucruri fundamentale care țin de democrație. Ăsta nu a fost congres în care oamenii să voteze liber. Au fost patru sisteme de control”, a precizat Orban.

În opinia lui Orban, ce s-a petrecut la Congresul PNL reprezintă un „coșmar”. De asemenea, acesta susține că în 31 de ani de zile el nu a mai trăit așa ceva.

La întrebarea adresată lui Orban cu privire la posibilitatea de a mai avea un viitor în PNL, el nu a eliminat varianta înființării unei alte formațiuni politice.

„Cu siguranță că am un viitor în viața publică din România. Eu sunt un politician atipic, nu mi-am construit cariera încercând să mă pun bine cu mărimile, cu serviciile, mi-am construit cariera prin muncă și efort. (…) Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcție politică care să continue trecutul PNL. În momentul de față, cei care conduc azi partidul nu au nicio legătură cu PNL”, a menționat Ludovic Orban.