• Ludovic Orban, mesaj pentru Florin Cîțu: Fac apel să înțeleagă gravitatea momentului.
  • Ludovic Orban: Dorința de a forța convocări ale forurile statutare nu face bine. Deciziile nu se iau la cald.
  • Ludovic Orban a dezvăluit joi modul în care a aflat despre măsurile care au provocat criza în coaliția de guvernare.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu participă la ședința BPN convocată de premierul Florin Cîțu după scandalul din Guvern și face un „apel apăsat” către premier și către miniștrii PNL „să înțeleagă gravitatea momentului”.

Dorința de a forța convocări ale forurile statutare nu face bine. Deciziile nu se iau la cald”, a spus Lodovic Orban, joi.

Astăzi (joi – n..r), fără să fiu informat, colegii mei au convocat ședința Biroului Politic Național al PNL. Am decis să nu particip la această ședință despre care nu am fost informat. Doresc să convoc Biroul Politic Național al PNL la care să participe toți colegii, doresc să am o discutie cu Florin Cîțu”, a spus Orban.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Orban a mai spus că astăzi este o situație „din care nu are nimeni de câștigat”, nici premierul Florin Cîțu, nici USR PLUS, nici o altă formațiune politică din coaliția de guvernare.

Orban, despre demiterea lui Ion: Nu am primit apel de la premierul Florin Cîțu, am primit un sms

Ludovic Orban a dezvăluit joi modul în care a aflat despre măsurile care au provocat criza în coaliția de guvernare.

„Am primit un sms la 21.28 cu două minute înainte de declaratii, nu am primit nici un apel de la premierul Florin Cîțu”, a explicat președintele PNL.

Ludovic Orban a mai spus că nu a știut despre intenția premierului de a introduce pe ordinea de zi programul Anghel Saligny.

Este premierul care reprezintă PNL.. nu cred că poate lua decizii fără să se consulte cu președintele Partidului Național Liberal. Nu am fost informat despre introducerea pe ordinea de zi a programului Anghel Saligny, am fost informat la alibi cu două minute înainte de anunț, suntem într-un punct în care care nu mai putem accepta astfel de comportamente”, a declarat Orban.

Președintele PNL a precizat că nu va accepta situația în care parlamentarii liberali ar putea să susțină o eventuală moțiune de cenzură a opoziției.