• Orban, a spus că partidul este în scădere.
  • Orban a spus cine sunt vinovații.
  • Viitorul lider trebuie să refacă unitatea PNL, să refacă și coaliția și să investească un guvern, spune Orban.

Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat că partidul este în coborâre în sondaje și că lumea îi critică pe liberali deoarece îi acuză că au generat o criză politică în loc să găsească soluții la problemele reale. Orban a spus cine sunt vinovații.

Orban a spus, la Iaşi, că PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie, de 26 – 27%.

„Din momentul apariției dezvăluirilor despre Florin Cîţu am început să scădem, iar acum am scăzut și mai mult odată cu declanșarea crizei politice, în care noi suntem considerați principalul responsabil. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîţu, PNL. Noi suntem considerați principalii responsabili pentru criza politică. (…) Oamenii sunt foarte critici față de noi. Ne reproșează clar că în loc să ne ocupăm de guvernare, în loc să găsim soluții pentru marile probleme cu care se confruntă românii noi am declanșat o bătaie internă şi acum am declanșat o criză politică”, a spus Ludovic Orban.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Președintele PNL a mai spus că cine va fi ales președintele PNL în 25 septembrie va trebui să pună punct crizei, să refacă unitatea PNL, să refacă și coaliția și să investească un guvern „care să pună piciorul pe accelerație, care să facă performanță”.