• Premierul Ludovic Orban a fost chemat în plenul Camerei Deputaţilor pentru a da explicații despre achizițiile Unifarm.
  • Orban spune că subiectul nu are legatură cu activitatea sa de şef al Guvernului.
  • Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Orban că a fost interesat „doar de bani”.

Luni, Ludovic Orban a fost chemat în plenul Camerei Deputaţilor pentru a da explicații despre achizițiile Unifaram. Premierul a spus că acest subiect nu are nici o legătură cu activitatea sa de șef al Guvernului. Totodată, Orban afirmă că se încearcă crearea unei legături ”inexistente” între el şi cercetarea unei instituţii a statului. 

„PSD caută să arunce în spatele meu într-un mod insidios, să facă legături fără fundament între mine și activitatea unei societăți a statului vizată de o anchetă în curs și mă bucur că există o anchetă în curs. Subiectul nu are legătură cu activitatea mea de premier, m-aș fi așteptat să discutăm despre faptul că Guvernul a alocat resurse cum niciodată nu au fost alocate pentru susținerea sectorului de sănătate.” a spus Orban

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe Orban că a fost interesat „doar de bani”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Orban că a fost interesat „doar de bani” şi a reprezentat doar interesele „marelui stomac liberal” pe care l-a ”hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie, în dispreţul legii”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

„Domnule Orban, trebuia să fiţi apărătorul sănătăţii românilor, dar aţi fost interesat doar de bani, aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal, pe care l-aţi hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie în dispreţul legii şi al bunului simţ Toate fărădelegile dumneavoastră încep să iasă la iveală una câte una. Este suficient să deschideţi orice ziar sau post tv, mai nou puteţi să vă inspiraţi din comunicatele DNA, o să găsiţi suficiente exemple care ar putea să vă trimită prietenii politici cel puţin 100 de ani la puşcărie” a spus Ciolacu.