• Patriarhia Română vrea redeschiderea bisericilor, dar Guvernul nu prea dă speranţe.
  • Orban şi Tătaru au săvârşit „păcatul” lipsei comunicării: două declaraţii diferite, în aceeaşi zi, pe acelaşi subiect.
  • Premierul spune că Executivul are în plan deschiderea bisericilor cât de curând, dar Nelu Tătaru nici nu a luat în calcul să mergi la slujbă, în interior, mai devreme de 1 iulie.

Patriarhia Română vrea revenirea la slujbele în incinta lăcaşurilor de cult. Nimeni nu dă, însă, un răspuns clar. 

Se-aud clopotele şedinţelor de Guvern, dar nicio decizie în acest sens. Orban şi Tătaru au săvârşit unul dintre păcatele mari ale guvernării, lipsa comunicării.

Uite, două declaraţii din aceeaşi zi: premierul spune că Executivul are în plan deschiderea bisericilor cât de curând, dar Nelu Tătaru nici nu a luat în calcul să mergi la slujbă, în interior, mai devreme de 1 iulie.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Este prevăzută în planul nostru deschiderea bisericilor, pentru oficierea de slujbe în interiorul bisericii. Dacă nu există o evoluţie foarte negativă a epidemiei, la nivelul de răspândire, se vor putea oficia slujbe într-un viitor apropiat. Eu sunt un om credincios. Cred cu adevărat că este importantă prezenţa omului, alături de Dumnezeu, în special în biserică”, a declarat premierul. 

„Evaluarea şi evoluţia zilnică (a cazurilor de COVID-19 n. red.) din perioada imediat următoare ne va da şi momentul când se va face acest lucru. De pe 15 iunie. (…) Nu mai devreme de 1 iulie”, a spus Nelu Tătaru.