Orban: „Strategia lui Cîţu a fost să atragă de partea lui preşedinţi de filiale judeţene”. Acum Cîțu are avantajul

Negocierile, în impas. Propunerile PNL nu sunt agreate de parteneri Sursa: Mediafax Foto
  • Florin Cîţu este în avantaj în acest moment în competiţia pentru preşedinţia partidului.
  • Strategia lui Cîţu a fost să atragă de partea lui preşedinţi de filiale judeţene.

Ludovic Orban, actualul lider al Partidului Național Liberal și fostul premier al țării, a declarat la TVR 1 că actualul premier, Florin Cîțu are un avantaj în acest moment în competiţia pentru preşedinţia partidului pentru că are ca strategie atragerea preşedinţilor de filiale.

Orban a spus că pentru el fiecare delegat contează. Orban a spus, luni seara, la TVR 1, că Florin Cîţu a avut ca strategie atragerea preşedinţilor de filială.

„Strategia domnului Cîţu a fost să atragă de partea lui preşedinţi de filiale judeţene, mulţi preşedinţi proaspăt aleşi care practic se gândesc la 4 ani de mandat şi care au preferat să spună că sunt de parte premierului. (…) 30 – 31 de preşedinţi din 48. Acum, este un avantaj competitiv pe care nu îl neg. Preşedinţii au influenţă în formarea delegaţilor şi se implică în încercarea de a-i convinge pe delegaţi să vină la congres să împărtăşească opţiunea pe care o au ei, dar nu e neapărat relevant”, a spus Orban.

Orban a adăugat că pentru el este important fiecare delegat al PNL care va participa la Congresul din 25 septembrie, când va fi ales preşedintele PNL.