• Secretarul de stat pentru Sănătate a fost demis după o zi.
  • Orban: Vom susține satul românesc și Biserica.
  • Orban: Vom juca sârba și hora în România și peste sute de ani.
  • În 2014, Orban l-a susținut pe Iohannis ca să devină președinte PNL.

Un nou record de viteză la Guvern. Cîțu a anunțat că omul pe care l-a numit secretar de stat la Ministerul Sănătății – Cosmin Baciu – a fost dat afară la o zi după numire.

Mutarea poate fi una din lupta Orban-Cîțu pentru putere în partid. Explicația lui Cîțu a fost că numirea lui Baciu a fost neprocedurală de la bun început – chiar dacă sunt zvonuri că Baciu ținea cu Orban. Cîțu și-a spus poziția la el acasă, la Vâlcea, acolo unde a ajuns cu turneul său electoral PNL. La Vâlcea a fost azi și Orban – el promovează acum România tradițională. Orban e suparat că Iohannis ține acum cu Florin Cîțu, deși, în 2014, Orban l-a ajutat pe Iohannis să devină președinte PNL.

„Ne vom apăra satul românesc să nu dispară, ne vom apăra Biserica. Sunt convins că ne vom prinde în horă şi peste sute de ani, sunt convins că vom juca sârbă împreună şi peste sute de ani, sunt convins că vom lăcrima când vom auzi o doină, o baladă compusă de ai noştri, care ne reflectă sufletul şi trăirile şi peste sute de ani”, a declarat Ludovic Orban.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Orban: Ne vom apăra satul românesc să nu dispară

„Pe de altă parte, sunt convins că ne vom prinde în horă şi peste sute de ani, sunt convins că vom juca sârbă împreună şi peste sute de ani, sunt convins că vom lăcrima când vom auzi o doină, o baladă compusă de ai noştri, care ne reflectă sufletul şi trăirile şi peste sute de ani. Ne vom apăra satul românesc să nu dispară, ne vom apăra Biserica (…). Românii sunt poporul în care cel mai mare procent (…) crede în Dumnezeu. Nu trebuie să ne temem de aceste lucruri, ele fac parte din noi, pentru că noi suntem PNL, partidul neamului românesc, partidul care a clădit România modernă”, a subliniat Orban.