• Ozzy Osbourne se mută înapoi în Marea Britanie pentru că s-a ,,săturat” de SUA.
  • Prințul Întunericului, Ozzy Osbourne, spune că nu vrea să moară în SUA și să ajungă să fie îngropat în Forest Lawn, cimitirul din California unde au fost înmormântate vedete de film precum Clark Gable, Elizabeth Taylor și Humphrey Bogart.
  • Ozzy a fost solistul trupei de heavy metal Black Sabbath, pe care a format-o în 1969 alături de chitaristul Tony Iommi, de basistul Geezer Butler şi de toboşarul Bill Ward.

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a dezvăluit că el şi soţia sa, Sharon, se vor muta din Los Angeles în Marea Britanie, potrivit Bloomberg.

Solistul trupei Black Sabbath, originar din Birmingham, a declarat pentru The Observer că s-a ,,săturat” de numărul de atacuri armate din ţara sa adoptivă.

Vedeta în vârstă de 73 de ani a adăugat că nu vrea să moară în Statele Unite şi să fie îngropat în Forest Lawn, cimitirul din California preferat de numeroase celebrităţi.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cuplul, care s-a căsătorit în 1982, urmează să se mute la Welders House, o clădire de 120 de ani din Buckinghamshire, Anglia, aflată în proprietatea sa.

,,M-am săturat ca oamenii să fie ucişi în fiecare zi. Dumnezeu ştie câţi oameni au fost împuşcaţi în atacurile armate comise în şcoli” , a precizat starul.

,,Sunt englez. Vreau să mă întorc. Dar (…), dacă soţia mea ar fi spus că trebuie să mergem să trăim în Timbuktu, aş merge. Dar, nu, a venit timpul să mă întorc acasă” , a subliniat vedeta.

Sharon Osbourne a insistat că decizia nu are nimic de a face cu faptul că Ozzy a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

,,Ştiam că oamenii vor crede asta. Dar nu este aşa. Este pur şi simplu timpul. America s-a schimbat atât de drastic. Nu mai sunt deloc Statele Unite ale Americii. Nimic nu mai este unit în ea. Este un loc foarte ciudat în care să trăieşti acum” , a precizat ea.

Ozzy a fost solistul trupei de heavy metal Black Sabbath, pe care a format-o în 1969 alături de chitaristul Tony Iommi, de basistul Geezer Butler şi de toboşarul Bill Ward.

La începutul anilor 2000, el a devenit star de reality TV graţie emisiunii MTV ,,The Osbournes„, alături de soţia sa şi de copiii lor.

Ozzy îşi va lansa cel de-al 13-lea album solo, ,,Patient Number 9„, pe 9 septembrie.