• Vicepreședintele PNL cere demiterea de urgență a lui Vlad Voiculescu.
  • Solicitarea vine după transferul pacienților de la Spitalul Foișor.
  • USR dă vina pe directorul spitalului.

Tensiune și conflict. Sunt cuvintele de ordine în coaliția de guvernare. Mărul discordiei este, de această dată, modul în care au fost evacuați, seara trecută, pacienții de la spitalul Foișor, pentru a primi, în schimb, pacienți COVID. Au fost transferați, ulterior, în alte unități medicale. Ben-Oni Ardelean, vicepreședintele PNL, cere demiterea de urgență a lui Vlad Vociulescu după aceste evenimente.

Ben Oni Ardelean, vicepreședinte PNL: „Nu cred că o astfel de chestiune avantajează guvernarea, încrederea populației în guvernare. Dacă era singura gafă pe care domnia sa o avea la activ, probabil nu eram noi toți atât de supărați pe această chestiune. Au camuflat gafă după bâlbă, după indecizie, după decizii proaste.”

De cealaltă parte, șefii USR București consideră că directorul spitalului ar trebui să își dea demisia. Și uite-așa, vina este pasată dintr-o parte în alta, în vreme ce pacienții COVID abia mai au locuri în spitale. 1.492 de pacienți în stare gravă sunt internați acum la ATI.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI