• Autoritatea de telecomunicaţii din Pakistan a închis toate reţelele sociale până la ora 15:00, ora locală
  • Decizia a fost luată pentru a menţine legea şi ordinea în ţară, în urma protestelor violente organizate de un partid religios
  • În cadrul protestelor, partidul de extremă dreapta Tehreek-e-Labbaik a omorât doi poliţişti şi a rănit alte 300 de persoane.

Autoritatea de telecomunicaţii din Pakistan (PTA) a închis toate reţelele sociale, precum Twitter, Facebook, Tik Tok, Instagram şi altele până la ora 15:00, ora locală, relatează Business Recorder.

Conform Ministerului de Interne, decizia a fost luată pentru a menţine legea şi ordinea în ţară, în urma protestelor violente, organizate de un partid religios.

Pe 13 aprilie, proteste au izbucnit în toată ţara, în cadrul cărora partidul de extremă dreapta Tehreek-e-Labbaik a omorât doi poliţişti şi a rănit alte 300 de persoane.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Partidul a cerut expulzarea ambasadorului francez şi interzicerea importului de mărfuri din Franţa, din cauza blasfemiei. Ca urmare, partidul a fost încadrat ca organizaţie teroristă.

În trecut, Pakistan a introdus noi reguli pentru reglementarea reţelelor sociale. Conform noii legislaţii, platformele de socializare care nu respectă cerinţele statului vor primi amenzi şi interdicţii.