• Paleologu: Este un scor foarte strâns
  • Punctul foarte al lui Donald Trump, spune Paleologu, este faptul că a reușit să își mobilizeze foarte bine susținătorii
  • Paleologu: Biden nu poate mobiliza decât pe vot negativ anti-Trump

Profesorul Theodor Paleologu a spus, miercuri, la Aleph News, că scorul dintre Biden și Trump este foarte strâns, iar diferența dintre câștigător și perdant va fi una foarte mică.

„În primul rând, nu asistăm la un tsunami anti-Trump, așa cum ni s-a spus săptămâni de zile. Scorul este extrem de strâns. Oricine va câștiga va câștiga cu foarte puțin”, a spus fostul diplomat român.

Punctul foarte al lui Donald Trump, spune Paleologu, este faptul că a reușit să își mobilizeze foarte bine susținătorii.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Nu am nicio simptatie specială pentru Donald Trump. Mi se pare vulgar și agresiv, dar Trump mobilizează propriile trupe. La mitingurile lui Trump era plin, la Biden, nu. Biden nu entuziasmează pe nimeni. Democrații au câștigat cu candidați noi, proaspeți, care reprezentau o speranță de schimbare. Ma gândesc la Kenedy, Bill Clinton si Obama. De data aceasta au venit cu un politician uzat, care nu poate mobiliza decât pe vot negativ anti-Trump”, a subliniat profesorul, la Aleph News.

Theodor Paleologu a mai afirmat că nu îi place în mod deosebit niciunul dintre cei candidați la președinția Americii, însă a subliniat că Donald Trump a avut un bilanț economic foarte bun în primii trei ani de mandat.

„Joe Biden era senator înainte ca eu să mă fi născut. El e în Senat de aproape 50 de ani. E ceva paradoxal în legătură cu aceste alegeri. (…) Nu mă entuziasmează nici Trump, nici Biden. Donald Trump a avut un bilanț economic foarte bun. Din păcate, pentru SUA și noi toți, criza sanitară a ruinat acest bilanț atât de bun”, a mai spus sursa citată.