Pandemia închide din nou localurile. Se închid barurile, restaurantele şi cazinourile din mai multe localități

restaurant Mediafax
  • Restaurante și baruri închise în mai multe localități din județele Arad și Dâmbovița, din cauza numărului mare de infecții
  • Măsura intră în vigoare miercuri și expiră în 6 octombrie
  • A fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori în ultimele 14 zile

UPDATE ORA 18.05 – Se închid și restaurantele și cazinourile din Petroșani, 11 localități din județul Hunedoara și patru comune din Iași.

Restaurantele și barurile de interior din șapte localități ale județului Arad și patru localități din Dâmbovița se închid, timp de o săptămână, din cauza numărului mare de infecții cu noul coronavirus, informează Mediafax.

A fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori în ultimele 14 zile, în localitățile județului Arad. Așadar, autoritățile suspendă activitatea barurilor, restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, pe o durată de 7 zile. Măsura a fost impusă în unități din localitățile: Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș, Vinga și Zimandu Nou. În Dâmbovița se închid resturantele din Buciumeni, Crevedia, Glodeni și Ocnița.

Totodată, în județul Arad, mai multe clase au trecut la scenariul roșu, după ce copii sau cadre didactice au fost depistați cu coronavirus.