• Parlamentarii au participat, azi, în formulă completă, la votul pentru numirile în funcţii pentru  ASF, ANRE, Consiliul Fiscal
  • Aleşii tăi au uitat de distanţare fizică şi s-au luat în braţe
  • Votul chiar a fost întrerupt, pentru a mai goli sala

Parlamentarii s-au întors, astăzi, în formulă completă, în Parlament. Dacă Marcel Ciolacu și Florin Roman nu au lipsit nici în ultima perioadă, astăzi, figuri ca Ana Birchall sau Graţiela Gavrilescu şi-au făcut apariţia pe holurile Parlamentului.

Aleşii tăi şi-au lăsat regulile de prevenţie pe contul de Facebook, acolo unde-ţi scriu toată ziua cum să te protejezi. Prea entuziasmaţi, s-au luat în braţe, fără să respecte distanţarea fizică.

Au dat năvală la vot, deşi se stabilise că se va intra organizat, aşa că a fost chiar nevoie de o pauză pentru a se dezaglomera sala. Problema ar fi fost cauzată de timpul limitat şi numeroasele buletine.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Vă rog să păstraţi distanţa regulamentară. Stimaţi colegi, vă rog, cei care aţi votat, să nu rămâneţi în sală“, au spus Cazanciuc și Muscă.

Uite ce a spus Chichirău: A fost o mică aglomeraţie în timpul grupului UDMR şi neafiliaţi, înţeleg că votul a fost oprit pentru a se degaja aria din jurul urnelor de vot. „Noi nu vom intra la vot decât dacă sunt condiții sigure în care nu ne vom îmbolnăvi unul pe altul“, a spus și Muscă.

Ecaterina Andronescu: Cred că este un mesaj pentru toată populaţia că ne-am întors la muncă şi ăsta e un lucru foarte important, pentru că altfel  economia României este în cădere.

Un senator a scris pe reţelele sociale că te înţelege când spui că eşti dezamăgit de politicieni, fiindcă nu sunt cel mai bun exemplu.

Ai zice că parlamentarii ştiu deja ce înseamnă respectarea regulilor, cum ar fi distanţarea socială. Sau că…Publicată de Florina Presadă pe Miercuri, 24 iunie 2020