• Florin Cîțu anunță tăierea subveției pentru partidele politice în 2021
  • În 2020, deși an electoral, subvențiile pentru partidele politice au fost reduse cu 30%
  • Cîțu: Voi propune economii reale la bugetul de stat prin tăierea cu un procent semnificativ a subvenției partidelor politice

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, sâmbătă, că în bugetul pentru 2021 a propus „tăierea cu un procent semnificativ” a subvențiilor pentru partidele politice.

Ministrul Finanțelor a anunțat sâmbătă, printr-o postare pe Facebook, că lucrează la bugetul pentru 2021 și că va propune reducerea subvențiilor pentru partide.

„Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii reale la bugetul de stat prin tăierea cu un procent semnificativ a subvenției pentru partidele politice și în 2021”, a scris ministrul pe rețeaua de socializare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Buget 2021 Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: -…Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 27 noiembrie 2020

Conform acestuia, în 2020, deși an electoral, subvențiile pentru partidele politice au fost reduse cu 30%.

Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României”, a adăugat Florin Cîțu.