• In timpul confruntarilor violente din Londra, un bărbat de culoare, manifestant „Black Lives Matter”, a salvat un bărbat alb, suspect că e extremist de dreapta.
  • Patrick Hutchinson a declarat că bărbatul salvat a fost condus către poliție, în timp ce prietenii săi formau un scut în jurul lor.
  • Patrick mai spune că George Floyd avea șansă să trăiască dacă polițiștii ar fi intervenit.

Bărbatul de culoare, manifestant „Black Lives Matter”, povestește despre scena violentă de duminică.

„Era o învălmășeală de oameni panicați”, a spus Patrick Hutchinson într-un interviu, după ce imaginile cu el, în care purta bărbatul rănit, au fost distribuite în social media.

Hutchinson a spus că viața bărbatului era „amenințată” atunci când l-a ridicat și l-a dus către poliție, în timp ce prietenii lui formau o barieră în jurul lui.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Hutchinson, instructorul personal de profesie, a reflectat la intervenția sa și a spus că se gândește cu frică la ce s-ar fi întâmplat dacă el și prietenii lui nu ar fi intervenit în acel moment.

Ce crede Hutchinson despre situația lui George Floyd

„Dacă ceilalți trei polițiști care stăteau în picioare când a fost ucis George Floyd s-ar fi gândit să intervină, așa cum am făcut noi cu bărbatul alb, George Floyd ar fi fost în viață astăzi”, a spus Hutchinson.

Peste 100 de persoane au fost arestate pe fondul conflictelor din Londra, sâmbătă, după ce contra-protestatarii de extremă dreaptă s-au adunat pentru a „păzi” monumentele istorice, care au fost vizate recent de protestatarii anti-rasism, pentru legătura lor cu sclavia și colonialismul britanic.