Mărturia emoționantă a bărbatului de culoare care a salvat un extremist rănit, la protestele din Londra

Bărbatul de culoare, manifestant „Black Lives Matter”, povestește despre scena violentă de duminică.

„Era o învălmășeală de oameni panicați”, a spus Patrick Hutchinson într-un interviu, după ce imaginile cu el, în care purta bărbatul rănit, au fost distribuite în social media.

Hutchinson a spus că viața bărbatului era „amenințată” atunci când l-a ridicat și l-a dus către poliție, în timp ce prietenii lui formau o barieră în jurul lui.

Hutchinson, instructorul personal de profesie, a reflectat la intervenția sa și a spus că se gândește cu frică la ce s-ar fi întâmplat dacă el și prietenii lui nu ar fi intervenit în acel moment.

Ce crede Hutchinson despre situația lui George Floyd

„Dacă ceilalți trei polițiști care stăteau în picioare când a fost ucis George Floyd s-ar fi gândit să intervină, așa cum am făcut noi cu bărbatul alb, George Floyd ar fi fost în viață astăzi”, a spus Hutchinson.

Peste 100 de persoane au fost arestate pe fondul conflictelor din Londra, sâmbătă, după ce contra-protestatarii de extremă dreaptă s-au adunat pentru a „păzi” monumentele istorice, care au fost vizate recent de protestatarii anti-rasism, pentru legătura lor cu sclavia și colonialismul britanic.

Exit mobile version