• Patronii de restaurante se plâng că au parte de controale nejustificate
  • Mugur Mihăescu: „Dacă au mâncat la un restaurant se și pricep la industria HoReCa”
  • Mugur Mihăescu: „Întodeauna altcineva este de vină”

Viața nu e deloc roz pentru patronii de restaurante, chiar dacă pot primi din nou clienți în interior. După gafa cu programul de funcționare, autoritățile le-au mai făcut un „cadou”: controale peste controale.

Nu știu care a fost ideea. Pur și simplu m-am trezit cu 4 organe de control diferite. Evident că nu mi se pare normal ca într-o astfel de perioadă să vii să agresezi antreprenorul. Industria de restaurant, și o spun de multă vreme, nu valorează doi bani în ochii statului. Mi se pare hilar. Ok, e în regulă, ați venit. Să vă prezint aceleași acte pe care vi le-am prezentat de mai multe ori? Uitați.”, a spus Cătălin Mahu, proprietar restaurant La Mama.

Mugur Mihăescu: „Dacă au mâncat la un restaurant se și pricep la industria HoReCa”

Mugur Mihăiescu a explicat și care ar fi soluția față de cea dată de Guvern.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Soluția este simplă: să implementeze ceea ce au promis și ceea ce, pentru asta, unii dintre noi i-au votat: ajutoarele din industria HoReCa. Bani europeni, nu bani de la bugetul statului”, a spus Mugur Mihăescu.

La firul ierbii este simplu: așteptăm să se facă vaccinarea, așteptăm să fie ridicate restricțiile, noi vom supraviețui cu banii din ajutoare, vom face stocuri, vom face din nou angajari, vom plătii salariile din urmă.

Trebuie să înțelegi această industrie și aceste decizii trebuie luate doar de oamenii care pricep această industrie. Dați oamenilor ce ați promis. Dacă ați promis și ați mințit, poate ar trebui să plecați acasă” a mai spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: „Întodeauna altcineva este de vină”

„Ei nu-și dau seama că au de făcut un singur lucru: ajutoarele din fonduri europene trebuie să fie date acum. Iar apoi să vaccineze populația, nu ca acum să stau la coadă, ca să ajungem la imunitatea țării, pentru a da drumul la oameni să funcționăm ca oamenii. Să nu mai facem școală online și totul online”, a spus Mugur Mihăescu.