• Social-democraţii l-au demis pe Marius Ghineţ, patron de pompe funebre, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ
  • El era, totodată, patron de pompe funebre
  • PSD a criticat Guvernul că pune în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, patroni de pompe funebre”

Social-democraţii l-au înlăturat pe Marius Ghineţ, numit în funcţie de PNL, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ, după ce PSD a acuzat, în mai multe rânduri, că Guvernul pune la conducerea instituţiilor medicale „şefi de pompe funebre”.

„Am demis patronul de pompe funebre de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ”, a anunţat preşedintele CJ Neamţ (PSD), Ionel Arsene.

PSD i-a criticat pe guvernanţi că pun în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, şefi de pompe funebre”, aşa că l-au înlocuit pe Marian Ghiţă cu doctorul Silviu Dan Verzea.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Cum nicio promisiune făcută nemţenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunţ că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre şi am numit un om de o înaltă pregătire profesională şi morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea”, a explicat Arsene.

Ghineţ a fost numit de PNL, săptămâna trecută. El spune că este vorba despre o afacere de familie, dar la baza numirii sale la conducerea Spitalului stă experienţa sa în domeniul economic.