• Șase persoane au decedat în accidentul de pe Drumul Național 56 din județul Dolj.
  • Accidentul a fost între două mașini pe lângă localitatea Moțăței.
  • Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cei patru adulți și doi copii au fost implicați într-un accident ce s-a produs prin ciocnirea dintre două mașini, la intersecția drumlui județean DJ 561A cu Drumul Național 56 de pe raza localității Moţăţei, din județul Dolj.

Conform primelor cercetări efectuate de către polițiști, au fost identificați un bărbat de 42 de ani, din Strehaia, care conducea un autovehicul care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 35 de ani, din Calafat.

În urma evenimentului rutier, şoferul din Strehaia, o femeie de 45 de ani şi doi copii, unul de 12 şi altul de 16 ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

De asemenea, femeia din Calafat, care se afla la volanul celeilalte maşini, precum şi pasagerul dreapta faţă, o femeie de 34 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate şi ele la spital.

Femeia de 35 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului urmează să îi fie recoltate probe biologice la spital.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.