• Paul Pelosi purta o pălărie și o mănușă la ceremonia de premiere.
  • Acesta era îmbrăcat entru a ascunde rănile suferite în urma agresiunii.
  • Paul Pelosi a petrecut aproximativ șase zile la Spitalul General Zuckerberg din San Francisco și la Unitatea de Terapie Intensivă a Centrului de Traumatologie.

Paul Pelosi a participat duminică seară la Kennedy Center Honors, în prima sa apariție publică de când a fost atacat brutal cu un ciocan de un invadator de locuințe, în urmă cu mai bine de o lună.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a stat alături de soția sa, președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, la ceremonia anuală de decernare a premiilor de la Kennedy Center, într-o fotografie realizată de un fotograf al Getty.

Paul Pelosi purta o pălărie și o mănușă la ceremonia de premiere, probabil pentru a ascunde rănile suferite în urma agresiunii. El a fost supus unei intervenții chirurgicale ample în urma agresiunii violente din octombrie și încă mai are de parcurs un drum lung” până la o recuperare completă, a declarat luna trecută Nancy Pelosi, de asemenea în vârstă de 82 de ani.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Medicii au fost nevoiți să îi îndepărteze craniul, să îl remodeleze și să îl fuzioneze la loc în urma atacului violent în care un maniac a intrat în casa lui Pelosi din San Francisco și i-a spart capul cu un ciocan pe 28 octombrie.

Acesta a petrecut aproximativ șase zile la Spitalul General Zuckerberg din San Francisco și la Unitatea de Terapie Intensivă a Centrului de Traumatologie.

Săptămâna trecută, Nancy Pelosi, care demisionează din funcția de lider al Partidului Democrat în Camera Reprezentanților, a declarat că soțul ei se îndreaptă”, dar are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera complet.

Va dura ceva timp”, a spus ea în timpul conferinței sale de presă săptămânale de joi. Va dura ceva timp. Rănile la cap sunt – au un impact dincolo de operație. Este un lucru important”.

David DePape, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat pentru atac și a fost acuzat de tentativă de omor, tentativă de răpire și agresiune. Acesta ar fi plănuit să o vizeze pe Nancy Pelosi, dar aceasta nu era acasă în acel moment.