• Pavilionul Expozițional Constanța a fost dat în folosință grauită CJ
  • Scopul este vaccinarea populației de peste 65 de ani și a pacienților cu boli cronice
  • Centrul va avea o suprafață totală de aproximativ 2.550 de metri pătrați

Pavilionul Expozițional Constanța a fost dat în folosință gratuită de Consiliul Județean, pentru vaccinarea populației de peste 65 de ani și a pacienților cu boli cronice, după ce consilierii au votat, miercuri, o hotărâre în acest sens.

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit miercuri în ședință extraordinară în regim de videoconferință și au votat darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța.

Aici va fi înființat un centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Potrivit unui comunicat transmis de CJ Constanța, spațiile ce urmează să fi date în folosință vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice.

„Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2.550 de mp și va fi împărțit în 5 săli. Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică”, anunță CJ Constanța.

Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Constanța.