Pe cine ar fi putut Donald Trump să infecteze cu noul coronavirus

În ultimul timp, Donald Trump şi soţia lui, Melania, s-au plimbat cam mult, fără să ştie că noul coronavirus le-a trecut pragul.

Cum a ajuns la el? Pe cine a infectat? Nu se prea ştie. Ca o concluzie, cei doi ar fi putut infecta sute de persoane.

Cu o săptămână în urmă, cei doi au găzduit un prânz cu soţiile miniştrilor de la Casa Albă, unde au participat 20 de femei. Au participat la funerariile lui Ruth Bader Ginsburg, judecătoarea Curţii Supreme de Justiţie a SUA. Au avut o întâlnire cu 10 persoane, inclusiv cu Amy Coney Barrett, care este nominalizarea preşedintelui pentru Curtea Supremă de Justiţie a SUA.

În prima zi a săptămânii, Trump a analizat un camion produs de Lordstown Motors, la Casa Albă, şi a organizat un eveniment, pentru a anunţa efortul administrativ, prin care a distribuit milioane de kituri de testare a coronavirusului. O zi mai târziu, Trump a luat parte la dezbaterea prezidenţială cu rivalul său, Joe Biden.

Trump a călătorit cu Hope Hicks, iar la dezbatere, nimeni nu a purtat mască. Miercuri, preşedintele a călătorit la Minnesota, pentru o strângere de fonduri. Hicks l-a însoţit pe Trump, dar s-a simţit rău şi s-a întors la bordul aeronavei. Joi, Hope Hicks a fost testat pozitiv. În aceeaşi zi, Trump anunţă că s-a testat, împreună cu soţia lui. O zi mai târziu, Trump şi prima doamnă încep procesul de carantină şi recuperare.

Exit mobile version