• Infernul din orașul Kaohsiung, situat în sudul țării, a cuprins timp de ore întregi mai multe etaje ale unui bloc de locuințe de 13 etaje dărăpănate, provocând moartea a 46 de persoane.
  • Autoritățile au declarat că incendiul a izbucnit atunci când o rezidentă, identificată după numele de familie Huang, a lăsat cenușă de tămâie neaprinsă pe o canapea înainte de a părăsi clădirea.
  • Procurorii au pus-o sub acuzare pe Huang, în vârstă de 51 de ani, pentru crimă și incendiere și au spus că ar trebui să primească pedeapsa cu moartea pentru că a provocat intenționat incendiul pentru a se răzbuna pe iubitul ei.

O femeie din Taiwan riscă pedeapsa capitală pentru că ar fi provocat cel mai mortal incendiu din ultimele decenii în încercarea de a se răzbuna pe un iubit pe care îl suspecta că o înșela, a scris The Telegraph.

Infernul din orașul Kaohsiung, situat în sudul țării, a cuprins timp de ore întregi mai multe etaje ale unui bloc de locuințe de 13 etaje dărăpănate, provocând moartea a 46 de persoane.

Autoritățile au declarat că incendiul a izbucnit atunci când o rezidentă, identificată după numele de familie Huang, a lăsat cenușă de tămâie neaprinsă pe o canapea înainte de a părăsi clădirea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Procurorii au pus-o sub acuzare pe Huang, în vârstă de 51 de ani, pentru crimă și incendiere și au spus că ar trebui să primească pedeapsa cu moartea pentru că a provocat intenționat incendiul pentru a se răzbuna pe iubitul ei.

Huang a avut intenția de a aprinde un incendiu pentru a provoca un incident și pentru a-l face de râs pe prietenul ei, ceea ce a dus la un dezastru major și la pierderea a numeroase vieți nevinovate”, a declarat biroul procurorilor din districtul Kaohsiung într-o declarație.

Ea nu a arătat nicio remușcare și atitudinea ei este nepotrivită..” Procurorii recomandă ca instanța să impună pedeapsa capitală pentru a servi drept exemplu.

Huang a recunoscut că a aprins tămâie din lemn de santal pentru a alunga țânțarii, dar a dat declarații inconsecvente cu privire la ceea ce a făcut înainte de a părăsi camera ei, potrivit procurorilor.
Inițial, ea a susținut că a aruncat tămâia într-o pubelă de gunoi, dar ulterior a spus că nu își amintește ce a făcut.