• Mai multe imagini cu posibile OZN-uri au apărut în spaţiul online
  • Pentagonul a confirmat că imaginile sunt reale şi au fost făcute de Marina Statelor Unite

Pentagonul a confirmat că fotografiile şi videourile în care apar „fenomene aeriene neidentificate”, realizate în 2019, sunt autentice, relatează CNN.

Imaginile cu obiectele neidentificate, în formă piramidală, au fost realizate de Marina SUA, a declarat purtătoarea de cuvânt a Pentagonului, Sue Gough. Ea a mai confirmat autenticitatea altor imagini, în care apar obiecte neidentificate în formă de sferă, în formă de „ghindă” şi un altul care avea caracteristici „metalice”.

„După cum am mai spus, pentru a menţine securitatea operaţiunilor şi pentru a evita dezvăluirea informaţiilor care ar putea fi utile potenţialilor adversari, Departamentul Apărării nu discută public nici detaliile observaţiilor, nici ale examinărilor incursiunilor raportate în zonele noastre de antrenament sau în spaţiul nostru aerian”, a declarat Gough.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Imaginile făcute de Marina SUA au fost publicate pe site-ul Mystery Wire săptămâna trecută, însă ele circulau în spaţiul online încă de anul trecut.

Agenţiile de informaţii americane au fost îndrumate să ofere Congresului SUA rapoarte neclasificate despre „fenomenele aeriene neidentificate” în luna iunie.