• Mii de oameni îndoliați s-au îndreptat duminică dimineaţă spre Graceland din Memphis, Statele Unite, pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreţei Lisa Marie Presley.
  • În urma ei au rămas fiicele sale, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani şi gemenele Finley şi Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani.
  • Lisa Marie Presley şi-a început cariera muzicală în anii 2000 cu două albume, „To Who It May Concern” şi „Now What”, care au ajuns în top 10 al clasamentului albumelor Billboard 200.

Mii de oameni îndoliați s-au îndreptat duminică dimineaţă spre Graceland din Memphis, Statele Unite, pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreţei Lisa Marie Presley, la conacul din statul Tennessee pe care aceasta l-a moştenit de la tatăl său, legendarul Elvis Presley, potrivit Reuters.

FOTO – Daily Mail

Lisa Marie Presley a încetat din viaţă la 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani. Mai devreme în acea zi, cântăreaţa a fost transportată de urgenţă la un spital din zona Los Angeles după ce ar fi suferit un stop cardiac la domiciliul său.

În urma ei au rămas fiicele sale, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani şi gemenele Finley şi Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Cu două zile înainte, Lisa Marie Presley a participat alături de mama sa, Priscilla Presley, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui ei în filmul Elvis” şi le-a adus un omagiu ambelor femei în discursul de acceptare a premiului.

Lisa Marie Presley şi-a început cariera muzicală în anii 2000 cu două albume, To Who It May Concern” şi Now What”, care au ajuns în top 10 al clasamentului albumelor Billboard 200.

Ea a fost căsătorită şi a divorţat de patru ori, inclusiv cu starul pop Michael Jackson şi cu actorul Nicholas Cage.

A fost singurul copil al uneia dintre cele mai mari vedete a scenei muzicale americane şi avea 9 ani în 1977 când Elvis Presley a murit din cauza insuficienţei cardiace, la 42 de ani, la Graceland. Conacul este în prezent o populară atracţie turistică.

Elvis Presley şi alţi membri ai familiei sale sunt înmormântaţi la Meditation Garden de la Graceland.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland lângă mormântul fiului ei, Benjamin Keough, care a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani, cauza decesului fiind sinuciderea, potrivit medicul legist din comitatul Los Angeles.

Într-un eseu pe care l-a scris recent, Lisa Marie Presley a declarat că era „distrusă” de moartea fiului său.

După înmormântarea Lisei Marie Presley este programată o slujbă publică pe gazonul din faţa conacului Graceland, urmată de o procesiune la mormântul cântăreţei.