• În Germania persoanele nevaccinate vor avea de înfruntat noi restricții.
  • În Germania ai nevoie de test sau vaccin pentru a merge la restaurant sau cinema.
  • 60,8% dintre germani au primit minim o doză iar 49,1% sunt complet imunizați.

Capitolul COVID-19 este departe de a se încheia în Germania. Persoanele care nu au fost vaccinate s-ar putea confrunta cu noi restricții. Asta în cazul în care crește numărul infectărilor. Declarația vine direct de la șeful de cabinet al cancelarului Angela Merkel.

Helge Braun a declarat că oamenii vaccinați vor avea cu siguranță mai multă libertate decât persoanele neimunizate. Germanii vaccinați deja au anumite avantaje. Mersul la restaurant, la cinema sau la sălile de sport se face doar pe baza certificatului de vaccinare sau dovada unui test negativ la intrare.

Până astăzi 60,8% dintre germani au primit minim o doză, iar 49,1% sunt complet vaccinați.Cazurile au crescut în ultimele două săptămâni, predominiantă fiind varianta Delta, însă cu toate astea Merkel a spus că nu va recurge la măsurile pe care le-au luat francezii , spre exemplu, respectiv, vaccinarea obligatorie a unei părți din populație, în cazul Franței, a personalului medical. Toate restricțiile care vor veni depind de evoluția cazurilor din următoarea perioadă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI