• Dmitri Peskov a subliniat marți că Uniunea Europeană și cetățenii săi plătesc pentru „capriciile” președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.
  • Oficialul de la Kremlin a abordat, de asemenea, cererea lui Zelenski de a interzice rușilor să intre în țările occidentale, declarând că „iraționalitatea în gândire, în acest caz, depășește orice limită.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat marți că Uniunea Europeană și cetățenii săi plătesc pentru „capriciile” președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a pedepsi Rusia, menționând că regiunea va începe în curând să le pună la îndoială decizia, informează Baha.

„Zelenski însuși trebuie să înțeleagă că țările europene care urmăresc să pedepsească Rusia, așa cum pretind, plătesc deja în mod activ prețul pentru acest lucru”, a subliniat Peskov.

Oficialul de la Kremlin a abordat, de asemenea, cererea lui Zelenski de a interzice rușilor să intre în țările occidentale, declarând că „iraționalitatea în gândire, în acest caz, depășește orice limită. Orice încercare de a-i izola pe ruși sau Rusia este un proces care nu are nicio perspectivă. Mirosul unor astfel de inițiative nu este foarte bun, ca să nu spunem altceva”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA