• Aproape 240 de zboruri ale companiei Turkish Airlines au fost anulate din cauza ninsorilor abundente.
  • Dintre cele 238 de zboruri anulate, 72 sunt interne și 166 – internaționale.
  • Compania avertizează că numărul zborurilor anulate ar putea crește.

Compania Turkish Airlines (THY) a anunțat sâmbătă că un număr total de 238 de zboruri programate pentru 5 și 6 februarie au fost anulate din cauza condițiilor meteo de ninsoare aspră așteptate la Istanbul, coform Daily Sabah.

În comunicatul Biroului de presă al THY, se precizează că deciziile de anulare au fost luate prin încheierea Comitetului pentru situații de urgență meteorologică (MADKOM).

Comunicatul a avertizat cetățenii să își verifice zborurile înainte de a ajunge la aeroport.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a declarat că precipitații sub formă de ninsori abundente cu ploaie vor acoperi provincia în weekend, iar temperatura va scădea până la zero grade.

Din cauza ninsorilor așteptate în Istanbul, conform deciziei MADKOM, zborurile au fost anulate pe Aeroportul Istanbul în zilele de 5 și 6 februarie” , se arată în comunicat.

Dintre cele 238 de zboruri anulate, 72 sunt interne și 166 – internaționale. Compania avertizează că numărul zborurilor anulate ar putea crește.

238 de zboruri de la și către Aeroportul Istanbul au fost anulate. Șaptezeci și două dintre acestea sunt zboruri interne, iar 166 sunt zboruri internaționale. Din cauza operațiunii, este posibil ca numărul de anulări să crească.”