Piedone, despre Colectiv: „Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat”

Primarul Sectorului 5, Popescu Cristian Piedone, participa la o actiune de reparatie a strazii Draganului, organizata de primaria de sector, in Bucuresti, marti, 8 iunie 2021. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO. Foto: Mediafax
  • „Colectivul a declanșat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare.
  • Am tăcut 7 ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat.
  • Nu puteți să știți ce înseamnă să nu e bucuri de ziua mâine și să aștepți părerile date.

Cristian Popescu Piedone a declarat joi, în ziua sentinței în dosarul Colectiv, că el și-a ispășit pedeapsa în acești 7 ani „nevinovat”. „Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi justiția își va spune cuvântul”, a declarat Piedone.

Colectivul a declanșat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare. Dacă acarul păun poate fi Piedone și Piedone poate să-i învie pe toți morții…

Am tăcut 7 ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat. Nu puteți să știți ce înseamnă să nu e bucuri de ziua mâine și să aștepți părerile date. Dom’le, nu sunt fată mare! Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi justiția își va spune cuvântul și Dumnezeu”, a mai spus Piedone.