• Ciolacu: Toți colegii mei au spus că ei cred că în momentul acesta cea mai bună persoană să fie prim-ministru este domnul profesor Rafila, recunoscut național, internațional, un om specialist remarcabil
  • PSD nu va vota alte formule guvernamentale, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu anunță că social-democrații vor propune formarea unui guvern minoritar PSD sau a unui cabinet de uniune națională condus de medicul Rafila. Declarațiile au fost făcute marți seara la televiziunea națională.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații vor propune pentru noul guvern specialiști din cauza crizei sanitare.printre numele avansate de Ciolacu este cel al lui Alexandru Rafila.

Noi avem în continuare o criză sanitară evidentă. Am venit cu o propunere. Nu Ciolacu, nu am venit cu politruci, nu am venit cu oameni politici. Am căutat să venim în Parlament cu specialiști și cu propuneri pentru criză. Am venit cu propunerea domnului profesor Rafila. Am vorbit cu colegii mei. Toți colegii mei au spus că ei cred că în momentul acesta cea mai bună persoană să fie prim-ministru este domnul profesor Rafila, recunoscut național, internațional, un om specialist remarcabil”, a declarat Marcel Ciolacu la TVR.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce are două soluții pentru guvernarea țării.

Noi avem două soluții. (…) Venim cu un guvern minoritar și avem voturile necesare (…), se vor vedea în momentul votului. Ori venim cu doctorul Rafila și acceptă toate forțele politice și facem un guvern de uniune națională”, a spus Ciolacu.

PSD nu va vota alte formule guvernamentale, a precizat Marcel Ciolacu.