• Românii care se întorc în țară de sărbători sunt obligați să-și anuleze vacanța de iarnă
  • Vor intra pentru 14 zile în carantină la domiciliu
  • Și românii care nu au apucat să ajungă în țară sunt nemulțumiți

Veniți acasă de sărbători, românii sunt obligați să-și anuleze vacanța.

Georgiana, româncă stabilită în Marea Britanie: „Suntem deocamdată blocați, sperăm să se reia totul cât de curând, să se reia zborurile, pentru că noi avem în plan să plecăm după Revelion, și speram ca zborurile noastre să nu fie anulate.

Nu avem niciun plan de rezervă, noi sperăm totuși să revină la normal, cât de curând. Noi sperăm ca până pe 8, când noi avem biletele, să se ridice această restricție a zborurilor. Sperăm să ne putem întoarce acasă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Deocamdată, pentru noi este ok, nu ne afectează, noi oricum am venit acasă cu niște treburi, să rezolvăm niște probleme și să facem sărbătorile acasă. Pe mine cel puțin, nu mă afectează, dar într-adevăr, pentru cei care sunt încă acolo și vor să vină acasă pentru sărbători, este o mare problemă, pentru că majoritatea își doresc să ajungă acasă de sărbători.

Majoritatea încearcă să găsească bilete pentru astăzi, pentru că știu că astăzi până la ora 7 se mai poate zbura, alții încearcă cu mașina să iasă, dar din câte am citit la feribot, la Eurotunel este un mare haos, foarte multe mașini care așteaptă să treacă și nu reușesc. E foarte mare agitație, e foarte greu”