• Și Ionel Dancă va părăsi grupul parlamentar al PNL, anunțul urmând să fie făcut joi.
  • De altfel, conform unor surse politice, cel puțin 15 parlamentari vor demisiona în zilele următoarea.
  • În ciuda plecării din grupurile paralamentare ale PNL, ei rămân membri ai Partidului Național Liberal.

Ion Ștefan și Ovidiu Florean au anunțat, miercuri, pe Facebook, că vor părăsi grupul parlamentar al PNL, după ce, anterior, și Ludovic Orban și-a anunțat demisia.

Ovidiu Florean a demisionat din grupul parlamentar PNL de la Senat din cauza faptului că „nu mai poate rezona cu colegii din echipa demolatoare”.

Dragii mei, astăzi am demisionat din grupul parlamentar PNL de la Senat datorită faptului că nu pot rezona cu foștii colegi din „echipa demolatoare” care din obediență față de președintele Iohannis au distrus țara, coaliția, guvernul, și Partidul Național Liberal. Pentru reprezentarea pe viitor a intereselor dumneavostră, voi rămâne senator neafiliat”, a transmis parlamentarul Ovidiu Florean.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Și vrânceanul Ion Ștefan și-a anunțat plecarea din grupul parlamentar al PNL, el urmând să activeze în calitate de deputat neafiliat. „Nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat cu PNL din vară și până acum”, spune el.

„Nu mi-a fost nicicând mai greu să fac un anunț ca cel pe care îl fac acum. Astăzi, 27 octombrie, am ales să demisionez din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, urmând a activa în calitate de deputat neafiliat. Membrilor PNL Vrancea, familiei politice alături de care am obținut cele mai frumoase rezultate în cariera politică îi spun clar: nu plec din PNL, rămân colegul dumneavoastră.

Am însă o obligație morală față de cetățenii care m-au creditat cu votul lor, vrâncenii care au avut încredere în mine și în PNL și față de care mi-am luat o serie de angajamente în campaniile electorale. Îmi doresc ca această despărțire să fie una temporară, însă nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat cu PNL din vară și până acum. Acțiunile unui grup au afectat întreaga Românie, o țară lăsată pradă pandemiei, nepregătită de venirea iernii și cu o posibilă criză economică la orizont.Dezamăgirea creată este imensă.

Ne-am văzut spulberată munca de ani de zile, aici în Vrancea, dar și în întreaga țară. PNL a fost făcut praf de ambițiile nerealiste ale unor colegi, la îndemnul președintelui.”, a scris și Ion Ștefan, pe Facebook.

Și Ionel Dancă va părăsi grupul parlamentar al PNL, anunțul urmând să fie făcut joi.

De altfel, conform unor surse politice, cel puțin 15 parlamentari vor demisiona în zilele următoarea.

În ciuda plecării din grupurile paralamentare ale PNL, ei rămân membri ai Partidului Național Liberal.