Ploile au făcut ravagii în Capitală. Apa Nova a intervenit cu 10 utilaje și peste 100 de persoane

  • În urma ploilor abundente din Capitală, au apărut o surpare a terenului și o avarie majoră
  • Apa Nova anunță că a mobilizat 10 utilaje și peste 100 de persoane
  • Nu se cunoaște exact cât vor dura lucrările

O surpare a terenului şi o avarie majoră au apărut în urma ploilor abundente din Capitală, în zona străzilor Iuliu Haţeganu-intr. Serelor din cartierul Vitan, informează Mediafax.

Apa Nova anunţă că a mobilizat un număr mare de utilaje şi personal pentru a reface reţeaua de canalizare.  Circulaţia rutieră în zonă este restricţionată, însă alimentarea cu apă potabilă, respectiv preluarea şi transportul apei uzate şi pluviale, nu sunt întrerupte, precizează compania.

Apa Nova anunţă locuitorii zonei că nu poate aprecia cât vor dura lucrările de intervenţie

„Lucrările depind în mod direct de evenimentele pluviometrice care îngreunează condiţiile de acces la zona afectată şi în interiorul colectorului. În prezent, se intervine cu circa 10 utilaje (buldoexcavatoare, hidrocurăţitoare, aspirator, pompe de mare capacitate) şi cu un personal de peste 100 de persoane.”, se menţionează în comunicatul companiei. 

Potrivit Apa Nova, avaria a afectat colectorul de canalizare, amplasat la o adâncime de aproximativ 10-15 metri, în zona terenului dintre strada Iuliu Haţeganu, sector 4, Bucureşti şi strada Unirii, din oraşul Popeşti-Leordeni.