• Un camion a rămas blocat în mijlocul Pasajului Unirii. Șoferul a fost amendat de două ori.
  • Polițiștii au constatat că autoutilitara avea caroseria modificată.
  • Ieri a plouat în Pasajul Unirii, la doar câteva luni după reabilitare. Lucrările au costat peste 12 milioane de euro.

După ploia serioasă din ultimele zile, Pasajul Unirii din București că a intrat și mai tare la apă. Azi dimineață, încă un camion a avut rău de înălțime” la Unirii: de data asta a reușit să intre în pasaj – dar a rămas blocat la mijloc. Culmea e că pasajul e păzit non-stop de poliție, tocmai ca să nu intre prea-înaltele mașini.

Primăria Sectorului 4, care s-a ocupat în vară de reabilitarea pasajului nici n-a așteptat ancheta poliției: „E vina șoferului!” – ca în toate incidentele de până acum” s-au grăbit să strige autoritățile.

După ce au măsurat-o, polițiștii au constatat că autoutilitara avea caroseria modificată – avea 3.72 m, cu 33 de centimetri mai înaltă decât scria în talon.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Banda de circulație a fost deblocată după aproape o oră. Camionului i-au fost desumflate roțile ca să poată fi scos din pasaj. Șoferul a fost amendat cu 2900 de lei pentru că nu a tinut cont de limita de înălțime și alti 870 de lei pentru că si-a modificat mașina. A rămas și fără talon și a recunoscut, senin, că nu a văzut semnele de circulație”.

Nu e singurul ghinion care a lovit pasajul Unirii: Ieri a plouat în el, la doar câteva luni de la reabilitarea de 12 milioane de euro. Primăria s-a grăbit din nou să se scuze: nu e nicio avarie la pasaj, posibil să fie o problemă de la compania de apă”. Doar că… nici reprezentanții Apa Nova n-au găsit nicio avarie.