• PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congresul din weekend.
  • Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.
  • Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Partidul Național Liberal a primit o amendă de 10.000 de lei pentru organizarea congresului PNL
de weekend-ul trecut, a anunțat șeful Poliției Capitalei. Partidul condus de Florin Cîțu a fost sancționat pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Organizatorii congresului PNL au fost sancționat, astfel, pentru nerespectarea măsurilor sanitare. Suma de 10.000 de lei în acest caz este valoarea maximă în cazul în care nu sunt respectate măsurile sanitare împotriva COVID-10.

Poliția Capitalei a transmis că nu au fost respectate măsuri esențiale pentru prevenirea infectării cu coronavirus, dar și că în momentul votului a fost o aglomerație foarte mare și nu s-a respectat distanțarea. Oamenii legii vor viziona imaginile pentru a-i identifica pe cei care nu au purtat mască în interior și vor trimite eventualele amenzi la domicilii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

PSD a sesizat autoritățile

PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria şi IGSU cu privire la organizarea congresului PNL: „Nu respectă rigorile legale în vigoare şi, ca atare, capătă aspectul infracţiunii sancţionate de art. 352 din Codul Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor”.

„Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu preşedintele Iohannis! – încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”, a scris pe Facebook, vineri, Marcel Ciolacu.