• USR a votat moțiunea de cenzură depusă de PSD, un document potrivit căruia miniștrii USR sunt incompetenți, este prima reacție a PNL după ce Guvernul Cîțu a fost demis.

„Moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Florin Cîţu a fost adoptată de Parlament, fiind votată și de USR și AUR. USR a votat moțiunea de cenzură depusă de PSD, un document potrivit căruia miniștrii USR sunt incompetenți”, arată PNL, într-o postare pe Facebook.

„Potrivit moțiunii de cenzură:

Ministrul Sănătății, Ioana Mihailă, a dat dovadă de incompetență. ”Spitalele sunt la fel de nepregătite ca la debutul pandemiei, iar, după un an de zile, românii nu au acces, în continuare, la consultații, operații și tratamente”, se afirmă în moțiunea PSD, votată de USR.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a fost incompetent. ”Nu ați inaugurat niciun kilometru de autostradă și nu ați lansat niciun proiect de la zero ca să înceapă lucrările! Nimeni nu o să uite cum zeci de copii au stat în caniculă, iar șeful CFR Călători, Ovidiu Vizante, sfida o țară întreagă la telefon!”, se afirmă în moțiunea PSD, votată de USR.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost incompetent. ”Firmele românești au fost îngenuncheate: blocarea programelor de sprijin pe timp de pandemie a falimentat mii de IMM-uri”, se afirmă în moțiunea PSD, votată de USR.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a fost incompetent. ”Planul Național de Redresare și Reziliență a fost refăcut în repetate rânduri, acumulând întârzieri majore, deși 16 state deja primesc primele fonduri”, se afirmă în moțiunea PSD, votată de USR”, mai spun liberalii.